Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

Obavestenje

Posto dolazi do velikog iskoriscavanja moje dobre volje gde sam mnogima vratio acc free jer navodno "ne ide im se" sa servera od danas svaki obrisani account vise NE MOZE biti vracen bez DONACIJE. Bilo da je trajno odsustvo, bilo da je share ili cheat, odmah brisemo i donacijom mozete vratiti account. Ko ne zeli, slobodno moze od 0. Sekcija za vracanje accounta je ugasena, sve u donacije mozete pisati.

Dule_Markovic

[SA] V.I.P
 • Content count

  829
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 Good

About Dule_Markovic

 • Rank
  [SA] Spammer
 • Birthday 02/10/99

Recent Profile Visitors

1583 profile views
 1. Vase Ime i Prezime na serveru: Dule_Markovic Kako ste saznali za bug: Kad sam tigao sa skill-om na 1002 i ne može stići do 1005 kao što treba da bude. Konkretni dokazi oko bug-a: (POZELJNO VIDEO SNIMAK/SS): http://prntscr.com/c5851m Vas predlog da skripter resi: Nije ovo neki veliki bag ali nzm kako je uspoleo da bude ovako, voleo bih kad bih mi setovali skill na ak-47. Prioritet bug-a: (Hitno/Nije hitno/Usput):Nije hitno Vas komentar: Skill na SMG i Shotgunu možete i na 0 da mi setate ali bih voelo kada bih imao skilla 1005 na ak-47. nabios am skill i neće da se pomeri stoji na 1002 a ne na 1005.
 2. Brt ako bi mogao da mi učiniš jednu uslugu, a to je hteo bih da konkurišem za gm-a ali imam vipa skoro sam ga donirao, e sad ako dam ostavku gm-a da li bi mogaod a mi vratiš vip-a da ne bih opet donirao, rekli su mi da se tebi obratim i da se dogovorimo.Pa ako bih mogao to da mi učiniš?

  1. Dule_Markovic

   Dule_Markovic

   Pa mogli bi on i ja malo sa tvojom kevm grupnjak, mmmm?