Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Laki Gloza

[SA] V.I.P
 • Content count

  562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

187 Good

About Laki Gloza

 • Rank
  saonelove

Recent Profile Visitors

1750 profile views
 1. Posetite https://plug.dj/skill-arena-roleplay   , Uzivajte u muzici i zabavite se.

  Potrudimo se da vratimo ovo na staru slavu.

  Dok se server sredjuje i dok cekate , upadajte.

  UPADAJTE DOK SE SERWER NIJE OTVORIO!!!

 2. Posetite https://plug.dj/skill-arena-roleplay   , Uzivajte u muzici i zabavite se.

  Potrudimo se da vratimo ovo na staru slavu.

  Dok se server sredjuje i dok cekate , upadajte.

 3. Wb kraljinooo :D

  1. Radovic^

   Radovic^

   Hvala brate :D 

 4. Ja se spawnao onde gde se pustaju igraci iz zatvora,nzm zasto i samo mi spama i vraca me: Pusteni ste,nemojte praviti zlocine (tako nesto) i non stop me vraca tu... Jednom sam usao na server i kad je ono ''Ocitavanje servera, sacekajte malo.'' pojavio mi se Condor chat kako je neko nesto napisao, a nisam bio u condoru bar 2-3 meseca... I ovo sam video.
 5. Live fast, die young.

 6. GL BRATEEEEEU

   

  1. Jevtic

   Jevtic

   Hvala aa :D

  2. Kalpa.

   Kalpa.

   Hvala brt

 7.  Mozes li kako napraviti?

 8. Au,brate nisam video da si Moderator GL!!!

 9. Udji ts... Javi mi se private message

 10. Izvinite sto pisem ovde,ali ne mogu da editujem post 2x. Znam da na mom odsustvu pise nekoliko dana,ali za tih nekoliko dana (tacnije 3) crkao mi je kompjuter i nisam mogao da igram nikako.Igrao sam malo kod rodjaka,ali to je bilo samo 2,3 puta.Skupio sam za novi komp,kupio ga i evo sad vas molim da mi vratite bar sate igre i lvl.
 11. Ime na serveru:Laki_Gloza Sa kog servera dolazite:Skill Arena Slika statsa: http://imgur.com/a/IXBUq Evo mog odsustva: http://sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/11920-odsustvo/ Brao sam maline da bih zaradio za komp,nisam dugo igrao,evo i odsustvo.proveo sam dosta vremena na Skill Areni i sada necu da idem na neki drugi server SA je zakon.
 12. Ime na serveru:Laki_Gloza Sa kog servera dolazite:Skill Arena Slika statsa: http://imgur.com/a/IXBUq Izvinite sto sam pogresio u postavljanju onog Topica.
 13. Ja sam Laki_Gloza.U Februaru pre 6 meseci mi je crkao kompjuter,pa dok sam skupio tare za novi nisam mogao da igram samp,igrao sam kada sam isao kod rodjaka malo,ali to je bilo 2-3 puta mozda.Evo slike starog statsa pa ako necete da mi vratite sve,zamolio bih samo sate igre i lvl. Slika: http://imgur.com/a/IXBUq Ovo mi je zadnja slika koju sam okacio i nasao sam je kada sam je poslao bratu na fb.Ovo mi je jedina slika koju imam.