Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

Fejsan

[SA] Direktor
 • Content count

  569
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1384 Excellent

About Fejsan

 • Rank
  [SA] Spammer
 • Birthday 10/11/93

Recent Profile Visitors

14519 profile views
 1. Eee Fejsane imam jedan problem ja nikome ne mogu da dam PM ako mozes pomozi hvala

  1. Show previous comments  1 more
  2. Nikola_Madzarevic

   Nikola_Madzarevic

   pa to je problem ne mogu nikome pm da pisem ali evo sada ce kale to da sredi

  3. Nikola_Madzarevic

   Nikola_Madzarevic

   Ali ipak cu ti napisati ja vec oko 2,3 meseca ne mogu pisati PM nikome eto u tome je moj problem ako mozes da mi to popravis hvala.

  4. Shade
 2. Vracen novac
 3. Sredjeno
 4. Decko je banovan dok je jos Zile bio admin.Tako da ces dobiti unban.Lock
 5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  1. Stefhy.
  2. Xenon

   Xenon

   Znamo da si retardiran

 6. Skinut ti je ban,da se vise ne ponovi.Lock
 7. Hvala puno ljudi
 8. Dobio
 9. DObices 20 lvl i 500 k,javi mi se ingame ili bilo kome al5,6.Lock
 10. Hvala
 11. 20 lvl i 500k dobio.lock
 12. Link odsustva?
 13. Zalba odbijena,750 igraca malo admina.