Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Trebao bi mi drugi acc da mogu posmatrati svoje clanove iz org posto sam r5(gsf).
 3. Pricamo ona i ja, ti joj neprestano spamujes u chatu, ona ti uporno zatvara, a ti nastavljas sa spamom. Pozalila mi se, pomerio sam te, a ti si poceo da pevas bombe devedesetih i da se deres. Normalno da cu da te banujem kad nemas postovalja prema Adminsitratoru i clanovima ts3. Unban nema.
 4. -Nick na ts3 (tacan nick na koji ste dobili ban): !Antonio_Santos-Nick sa kojim ste poslednji put pokusali da udjete na ts3: !Antonio_Santos-Ime Admina koji vas je banovao: --Razlog ban-a: Recnik-Vasa IP adresa: 93.137.238.117-Datum i vreme dobitka ban-a kao i slika (DOKAZ): --Obrazlozenje: Ovako bio sam u afk kanalu i oso sam da spavam i probam uci na ts i pise da sam banovan.
 5. @Nexus tvoj ban
 6. Nema odsustva, nema vracanje statsa.
 7. Odbijeno, zbog neatkivnosti ti je obrisan, a nemas odsustvo na forumu.
 8. Javices mi se na serveru.
 9. Javices mi se na serveru.
 10. ODbijeno,ne posedujes kljuc.
 11. Sifra poslata na email.
 12. Kada je global unban hoce li biti pred rodjendan ili kad?
 13. Today
 14. Moje nick je Nebojsa Miljkovic dobio sam bl servera zbog wh i ako je u mogucnosti da budem skinut sa bl da bi mogao da doniram za vracanje statsa?
 15. Past hour
 16. Ime na forumu: Edi_Sa Ime na serveru: Edi_Ganija Datum kada je kreiran acc: Nisam siguran ja mislim 10.2.2014. Datum kada ste zadnji put bili na serveru: 18.2.2017 Grad/Drzava odakle je kreiran account: Sarajevo/BiH IP adresa sa koje ste zadnji put ulazili na server: 46.163.61.114 Igraci koji su imali pristup acc-u: Samo ja ISP provajder:// E-mail koji je registrovan na vasem nalogu; edis.ganija@hotmail.com ja msm ovaj nisam siguran Cime dokazujete da je account vas? ( SLIKA DONACIJE / VLASNIK TALK ) http://prntscr.com/eamlnf http://prntscr.com/eamlrl http://prntscr.com/eamlym Imam jos slika koliko zelite
 17. Today
  1. Fica_Celar

   Fica_Celar

   Kad bi imali predmet ''Geografija San Andreasa'' svi bi imali 5-ice,xaxa

  2. Tiho_Fernandez

   Tiho_Fernandez

   Dap..............

 18. @Scorp @Semir_Capone @Sergio_Corleone @Radenko Radovanovic RM nikad jaca nije bila :D ^__^

  1. Show previous comments  11 more
  2. Emir Kadric

   Emir Kadric

   @Mire nije on cava,on je ĆME jel, tako Trto?

    

    

  3. Mire

   Mire

   Sve ono najgore-E to je Trta.

  4. Pepi_Stojanovic

   Pepi_Stojanovic

   @Mire a de sam ja kad ste ti Radenko Marko Lopez bili lideri bese zlatno vreme al me ti zaboravi :P 

 19. Lazes na samom pocetku ti si upao u sobu u kojoj sam se ja nalazio i krenuo si da pricas znas i s vec sam.Cekaj da ti istekne ban i tjt
 20. Past hour
 21. -Nick na ts3 (tacan nick na koji ste dobili ban):Custom-Nick sa kojim ste poslednji put pokusali da udjete na ts3:Custom-Ime Admina koji vas je banovao:Nexus-Razlog ban-a:Fajront-Vasa IP adresa: 109.94.114.138-Datum i vreme dobitka ban-a kao i slika (DOKAZ):http://prntscr.com/eak7b6-Obrazlozenje: Ne kapiram sta lik radi,ja brt pustim pesmu i pocnem da pevam od nesto nmp nesto me muva,a ja bio pevao i tu nesto ban..Ma da to je to ona mala Natasa nesto joj kazes odmah skace ovaj Nexus..Ma hajte molim vas gospodine..
 22. Today
 23. :ph34r:

  1. Cakar

   Cakar

   loša pesma nemirna :x 

 24. Ima velike sirotinje medju nasom decom, kojoj sem para, roditelji nista nisu mogli dati

                                                                    -Patrijarh Pavle

 25. Kako imas toliku reputaciju u minusu?

  1. Fegeline

   Fegeline

   tako mozes i ti,samo pocni da nabijas i admin ti stavi na -999999

  2. Stevic

   Stevic

   Samo posebni to mogu :D 

  3. Kalpa.

   Kalpa.

   Moze repup pls

 26. Past hour
 27. Ime na serveru: Marko_Vidakovic Datum kada je kreiran acc: Ne znam tacno,znam samo da je zadnjih 3-4 meseca 2016. Datum kada ste zadnji put bili na serveru: Decembar,2016.IP adresa sa koje ste zadnji put ulazili na server: // Igraci koji su imali pristup acc-u: Samo ja ISP provajder: // E-mail koji je registrovan na vasem nalogu; markovidakovic2002@gmail.com Cime dokazujete da je account vas? Moje ime u RL,znam sta se nalazi na njemu.
 28. Ime na serveru: Marko_Vidakovic Datum kada je kreiran acc: Ne znam tacno,znam samo da je zadnjih 3-4 meseca 2016. Datum kada ste zadnji put bili na serveru: Decembar,2016.IP adresa sa koje ste zadnji put ulazili na server: // Igraci koji su imali pristup acc-u: Samo ja ISP provajder: // E-mail koji je registrovan na vasem nalogu; markovidakovic2002@gmail.com Cime dokazujete da je account vas? Moje ime u RL,znam sta se nalazi na njemu.
 29. Load more activity