[SA] Obavestenja

4.2 lista i najava projekata!

 

Lista 4.2! Vidimo se uskoro!

 

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Ime [Vas potpis koji koristite na svojim radovima]:Zodra Iskustvo:Ne bih da se ocenjujem Godiste:04 Program/i koje najcesce koristite za rad:Photoshop Da li ste nekada bilo clan GFX Team-a na Skill Areni ?:Ne Vasi radovi [minimalno 5 radova, moze i galerija]:
 3. Ime i Prezime:Nikola_Baba Ime i Prezime admina koji vas je warnovao:Matrix Razlog warna:BS Koliko je vremena proslo od dobitka warna:cekao sma 14 danaa al dao mi je varn pre 6 sedmice Slika statsa (Kada postavljate za unwarn.. I slika kad ponovo postavite za 14 dana): Slika kada ste dobili warn:nemam sliku jer su obrisali cet Koji ste level na serveru:35 Koliko warnova imate na serveru:2 Ukoliko dobijete jos jedan warn, dok cekate da se skine warn za koji ste postavili na forumu racunajte da ste odbijeni. Morate biti cisti sto se tice dobijanja warnova. U vremenu cekanja za skidanje warnova ne smete dobiti ni jedan warn. EVO KAD SMA SE JAVIO EVO LINK I PROSLO 14 DANA:
 4. od skinheads-a do folksdojcera
 5. Low si batice padas ko kruska P.S. Volim i ja tebe :* #EDIT: Evo i par slika za tb, pa ako hocete uvazite ako ne ne morate http://prntscr.com/fzeecr http://prntscr.com/fzeekq http://prntscr.com/fzeetd http://prntscr.com/fzeeyr http://prntscr.com/fzef8y http://prntscr.com/fzefcu http://prntscr.com/fzefr1 http://prntscr.com/fzefyq http://prntscr.com/fzeg5h #lowsicpoy
 6. Pohvala na gamemastera Fidin_Corleone, Prvi odgovora na /lp, aktivan je stvrn, tu je kad god je nesto potrebno, jednostavno zna sta radi.
 7. Nesto lepo priznaj da imaš AIM u kompu za džabe ćeš da padneš proveru i BL.
 8. Javi se za tri meseca.
 9. @Mihailo Pejcinovic Nije Beko nego Hofman...
 10. Jos jednom posle toga
 11. Ime_Prezime:Maki_Korleone Ime na koga se zalite:Passenger1 Razlog zabe:Ban na TS3 Bez razloga Slika: @Mire Usao sam na ts3 zbog zalbe jail su me za NonRP vezanje a ja rpao,i sada Danijela mi rekla da udjem na ts3,i ja odem tamo i odem zahtev za razgovor sa adminom.I u to vreme udje neki GameMaster Aco U tom trenutku Danijela izadje,i mene Aco pocne celo vreme kikovati,a ja pocinjem ulaziti u sobu jer mi je Danijela rekla.Napravu dole neku sobu i Passenger1 i ekipa svale da sam ja psovo i banuju me,a meni nije uopste jasno jer ja ne mogu psovat jer nemam mic.Ovo je sramota...A Nisam znao gte postavit zalbu pa sam postavio ovde.Nisam znao tagovat Nenu jer je ona vodja Helpera,ovo zelim da se resi i da svi oni budu kaznjeni za smestanje bana na ts3 + laganje da sam psovo.... I lik mi kaze ko si ti da ulazis posle mog kika,a on je obicni GM koji me kikuje u zahtev razgovor sa adminom. @Danijela_Savic Molim te pa jesul realni ovo da urade ?
 12. Ime_Prezime : Stefke Ime_Prezime igrača na koga se žalite :Dusan_Sa Razlog žalbe :Vredjanje majke Slika (OBAVEZNO) :
 13. Yesterday
 14. Plus
 15. Moderator čestitam ti! Tek sada vidio :D

 16. Kikovan iz organizacije sa kaznom.
 17. Ti je unbanuj, ali acc joj obrisan
 18. @Sava. ??
 19. 5.6
 20. @Milos_Lugonjic Nisam video vodja spec team-a, tako da nemam pravo da odgovorim na zalbu.
 21. Unbanovan.
 22. Ime i prezime:Agency na koga se zalite:Icardy Sa Razlog Zalbe:DM,RPS. Slike:
 23. done dany 24.7
 24. Pozdrav, brz oporavak, čekamo te.
 25. Pozdrav, čekamo te.
 26. @Nexus
 1. Load more activity