Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA DONACIJE(BOSNA)

Donacije iz Bosne koje su uplacene trenutno banka menja URL/tokene, pa samim tim nisam u mogucnosti da proverim da li su uplate legle ili ne. Cim mi banka da odobrenje da je sve ok i da mogu da pristupim prometu banke, bice resene odmah donacije iz Bosne.Hvala na razumevanju!

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. @Bojan Lekic nemora biti takva pozadina ..nek bude nesto crveno,crno...mozes nesto i sa c4d
 3. 10
 4. 9
 5. Ime i prezime:Stjepan_Toretto Vase godiste:2003 Slike statsa: http://imgur.com/a/fRNWe Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru:Ne 60 SS-ova. (35 fb, 25 yt): Idite u desk svakog od ovoga klipa vidjet ce te da nijedan klip nije postavljen a da nisam reklamu bacio Slike statsa: http://imgur.com/a/fRNWe Da li ste ikada bili promoter na nasem serveru:Ne 60 SS-ova. (35 fb, 25 yt): Idite u desk svakog od ovoga klipa vidjet ce te da nijedan klip nije postavljen a da nisam reklamu bacio TO SU NEKI IMAM IH JOS AKO NE VJERUJTE OTIDITE NA KANAL:https://www.youtube.com/channel/UCbzgznkKvUzdz2pb4m3i-xA I UVJERITE SE SAMI TOLIKO OD MENE POZZZ
 6. 10
 7. 10
 8. @AhilLock.
 9. Mozes mi napraviti nek itako kao pocetna slika ?
 10. Hvala ti <3
 11. ime prezime:Lukas Sa ime igraca na kojeg se zalite:Bojan_Putin Razlog zalbe:dao mi kick bez kazne bez razloga
 12. @Losped_Casttelo
 13. Koju kucu kupujete/prodajete: (Mozete sa [P] i [K]) Prodajem vilu u LV s ogromnim bazenom! Slike kucu: https://imgur.com/a/LqCUP Adresa kuce: 758 Cena kuce: Pocnite od 3.500.000$! Napomena: Ukoliko se ne postigne željena cijena imam pravo zadrzat kucu!
 14. 72m Zeljena?
 15. Postavljena zalba i odg u predhodnoj.
 16. Zalba prihvacena.
 17. Ime_Prezime :Milos_Mijajlovic Ime_Prezime igraca na koga se žalite :Amel_Duric Razlog žalbe :Pokusaj rp prevare Slika (Obavezno) :http://imgur.com/a/0727g Kao sto se vidi hteo je da mi proda biciklu dok sam kupovao auto!!!!X2
 18. 2,8m?
 19. Tako vec moze prihvacen.
 20. https://imgur.com/a/S3bsS Evoti Dokaza edit mi nesta ne radi ja mislim da je dovoljno @Danijela_Savic
 21. Ime_Prezime:Elda Master Ime admina koji vas je banovao:Ne znam jer je neko provalio na moj acc i tad su ga banovali. Razlog bana:Ne znam, gore sam napisao da mi je neko provalio na acc i njega su banovali. Vaša IP adresa: 37.205.24.23 Datum dobitka bana (DOKAZ):Nemam sliku ali znam da je preko noci (izmedju nedjelje-22. sijecnja 2017 i 23. sijecnja 2017) Obrazlozenje: Ja stvarno ne znam sta da kazem ja sam sinoc igrao sve je ok bilo jutros da udjem pise da sam banovan.Sada ne znam da li je to off ban ili mi je neko provalio.Nadam se da cete me razumjeti.Hvala unaprijed!!!
 22. Cities Skylines, Dayz i Battlefield 1
 23. GJ
 24. nista ispod 2,5m
 25. 71m
 26. Load more activity