Welcome to [SA] Skill Arena Zajednica

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

[SA] Obavestenja

VAZNO OBAVESTENJE VEZANO ZA UNBAN(CHEAT)!

Vreme je da se prilagodite novim promenama. Dosta je bilo davanja po xx* sansi cheaterima, hackerima, cleo igracima i ostalim nepozeljnim igracima na serveru.Shvatio sam da sam dobar deo igraca "normalnih" izgubio bas zbog igraca kao sto su cheateri. Dobro sam razmislio o ovome, a Goldfinger me je posebno ubedio na temi http://www.sa-rpg.com/forum/index.php?/topic/99971-zahtev-za-unban-i-vracanje-acc-a/ .  Svi BUDUCI banovani igraci, preko level 25+, ako postoje upecatljivi dokazi da igrac poseduje cheat, brisu se sa servera i idu na blacklistu. Jednostavno vreme je da se procisti malo ovaj server, i da se konacno dovede u red sto se tice problematicnih igraca. 

Budite iole pametni, obrisite cheateve/cleo koje stete serveru na vreme, ili se sukobite sa posledicama. Takodje, za one koje misle "pa sta napravicu level 1 i opet igrati" , na 4.1 update bice provera registracije svakih ip adresa kao i ZAKLJUCANA REGISTRACIJA (kreira admin acc/ucp fazon blokada novih "low IQ osoba da stete serveru(ex cheateri)" i svako ko se registruje morace proci odredjenu formu provera na forumu(sekcija ce biti posebna za to). Budimo realni,  Skill Arena ima 900+ igraca svaki dan, i mi gledamo da imamo svakako sto vise igraca, ali takodje necemo dozvoliti da gubimo dobre i normalne igrace zbog par likova koji su ovde dugo(proslost), i dobili su neke "Beneficije" jer su stari igraci SA.

STAFF je dobio veca ovlascenja kao i mogucnost da IP banuje i proverava, neka niko ne pomisli da moze da se igra ili izigra staff, smatrajte se upozorenim. Nemojte da vam propadnu godine truda zbog gluposti, nije vredno toga. Ako stvarno mislite da ste izdvojili preko 1000 sati igranja da bi Vam propalo zbog jednog glupog cheata, onda neka tako i bude.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu, 'Staff & Vrhovna komanda.

Forums

 1. [SA] Links

  1. [SA] Konektujte se na nas SAMP server!   (22500 visits to this link)

  2. [SA] TeamSpeak 3 - Povezite se na ts3.sa-rpg.com   (18070 visits to this link)

  3. [SA] Download SAMP 0.3.7   (6560 visits to this link)

  4. [SA] Himna   (2886 visits to this link)

  5. [SA] Community - Film   (4804 visits to this link)

 2. [SA] Generalno

 3. [SA] Nagradna igra

  1. [SA] Reklamiranje servera

   Napravite svoje topice sa imenima i postavljajte slike
   Credits Explosion

   2680
   posts
 4. [SA] RPG Server - 87.98.188.113:7777

 5. [SA] Roleplay Sekcija

 6. [SA] Internet Caffe

 7. [SA] GFX & Video Designs

 8. [SA] Help Desk

  1. Software

   Windows i Linux operativni sistemi i aplikativni programi.

   22
   posts
  2. Hardware

   Osnovni hardver, Audio, Video, Memorijski i optički uređaji, informacije...

   130
   posts
  3. Tutorijali

   Razni tutorijali koji ce vam biti od pomoci.

   161
   posts
  4. Diskusije

   Razne diskusije vezane za kompjuter..

   178
   posts
  5. Podrska/Pomoc

   Ovde se mozete obratiti ukoliko vam treba bilo kakva pomoc.

   771
   posts


 • Staff Online

 • Recent Status Updates

 • Topics

 • Posts

  • zalba prihvacena! bit ce kaznjen.
  • zalba prihvacena! Bit ce kaznjen.
  • Lock.  Slececi put dobijas WARN ukoliko budes na ovaj nacin postavio topic. Procitaj pravila.
  • zalba prihvacena! bit ce kaznjen.
  • 1. Ime i prezime:Ricky Montana Ime oca:Dino Mesto stanovanja:Los Santos Kontak:265/351 Datum rodjenja:18.04.1998 Bracni status:Neozenjen 2. Da li ste nekada bili u drzavnoj sluzbi:Nisam U kojim sluzbama ste bili: / Koji ste cin bili u tim sluzbama: / Koja ste oruzija koristili: / Da li imate otvoren dosije u policiji: Ne Koliko imate godina radnog staza u sluzbama bezbednosti: / 3. Vasa zivotna prica[150 reci]: Ovako, ja sam Ricky a prezivam se Montana. Imao sam tesko detinjstvo. Rodjen sam u Los Santosu, dok sam stanovao u maloj kucici u ulici Jefferson. Majka mi se zove Elena, a otac mi se zove Dino. Moj otac se trudio da me izvede na pravi put, radio je kao obezbedjenje na zurkama. Mislim da je to bila privatna firma. Jednog dana su ga ranili na poslu. Majka i ja smo u bolnici bili deset sati i molili se za njegov zivot. Na svu srecu, moj otac je preziveo. Policajci su uhapsili ljude koji su napali moga oca, te je moj otac morao da svedoci protiv njih. Nazalost.. jednog dana dok se moj otac prevozio do suda, napali su ga i unistili auto u kom je bio. Moj otac nije preziveo.. Iako nije svedocio, ljudi su osudjeni. Potom je sprovedena istraga o tome ko je ubio mog oca, mada se to nikada nije saznalo. Nakon sto su mi ubili oca, ja sam odlucio da postanem policajac. Zavrsio sam skolu sa odlicnim uspehom i sada zelim da se oprobam u policiji. Vrline[50 reci]:  Imam zavrsenu skolu, bistar sam, trenirao sam borilacke vestine, mislim da bi bio dobar policajac zbog svoje hrabrosti. Znam da rukujem oruzijem od ranih godina, otac se potrudio da me nauci tome. To bi bilo to Licna karta[ceo stats]: http://imgur.com/a/BsUfx Dozvole za oruzije i voznju motora/automobila: http://imgur.com/a/j5wmC 4. Da li imate teamspeak: Da Da li imate mikrofon: Da   Ovim konkursom potvrdjujem da cu,ukoliko budem primljen,biti u organizaciji do ispunjenja svog ugovora od 30 dana[Da/Ne]:DA
 • Popular Contributors

  1. 1
  2. 2
   Nedic
   Nedic
   56
  3. 3
   Deity
   Deity
   55
  4. 4
  5. 5
   Daco
   Daco
   44